Voeding in relatie tot gezondheid en ziekte. In: Ons eten gemeten. Gezonde voeding en veilig voedsel in NederlandKromhout, M.C. OckéRapport
Resultaten van de Voedselconsumptiepeiling 2003K. F. A. M. Hulshof, Elly Buurma-Rethans, H.A.M. Brants, Drijvers, C.T.M. van Rossum, M.C. OckéRapport
Het Rijksvaccinatieprogramma in Nederland: het vóórkomen van de doelziekten (1997-2002)Abbink, S.C. de Greeff, S. van den Hof, H.E. de MelkerRapport
Prestatiebevorderende middelen bij fitnessbeoefenaarsStubbe, Chorus, L.E. Frank, de Hon, Schermers, van der HeijdenRapport
Hinder door milieufactoren en de beoordeling van de leefomgeving in Nederland Franssen, van Dongen, Ruysbroek, H. Vos, StellatoRapport
CQ-index Fysiotherapie, versie 2.3: Psychometrische eigenschappen en discriminerend vermogende Boer, Veenhof, DelnoijRapport
Een kwestie van verschil: verschillen in zelfgerapporteerde leefstijl, gezondheid en zorggebruikM. Droomers, van Lindert, WestertRapport