Aansprakelijkheid

Aan de totstandkoming van de inhoud van VZinfo.nl is uiterste zorg besteed. Voor informatie die desondanks onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaardt de redactie geen aansprakelijkheid. Mocht u eventuele onjuistheden tegenkomen, dan stellen wij het op prijs als u deze door wilt geven via info@vzinfo.nl.

Daarnaast is VZinfo.nl niet aansprakelijk voor de inhoud of betrouwbaarheid van websites waarnaar is doorgelinkt. Deze websites vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de visie van het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Auteursrechten op foto's

Op deze website is gebruik gemaakt van foto's waarop auteursrechten rusten. Deze foto's mogen daarom niet worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming van de projectleiders van VZinfo.nl.

Verklaring voor verschillen tussen cijfers op VZinfo.nl

Het kan voorkomen dat gepresenteerde cijfers bij de verschillende hoofdstukken niet helemaal overeenkomen. Wanneer er verschillen zijn zal dat uitgelegd worden in de bijbehorende verantwoordingslaag van het onderwerp. Dit kan te maken hebben met:

  • het niveau waarop de informatie geaggregeerd is (van wijkniveau tot landelijk niveau);
  • het presenteren van cijfers uit verschillende jaren;
  • het al dan niet combineren van cijfers van verschillende jaren (bijvoorbeeld een gemiddelde van drie jaren);
  • het kiezen van een verschillende standaard bij het presenteren van gestandaardiseerde gegevens.

Actualiteit van de geboden informatie

Het redactieteam van VZinfo.nl streeft ernaar om de inhoud van de website zo actueel mogelijk te houden. Wij kunnen echter niet garanderen dat alle geboden informatie en/of data te allen tijde actueel is.

Browseroptimalisatie

Deze website is geoptimaliseerd voor de meest recente versies van de webbrowsers Google Chrome en Mozilla Firefox.