Voeding in relatie tot gezondheid en ziekte. In: Ons eten gemeten. Gezonde voeding en veilig voedsel in NederlandKromhout, M.C. OckéRapport
Resultaten van de Voedselconsumptiepeiling 2003K. F. A. M. Hulshof, Elly Buurma-Rethans, H.A.M. Brants, Drijvers, C.T.M. van Rossum, M.C. OckéRapport
Zout- en jodiuminname. Voedingsstatusonderzoek bij volwassenen uit DoetinchemHendriksen, Wilson-van den Hooven, van der ARapport
Lower incidence rates but thicker melanomas in Eastern Europe before 1992: a comparison with Western Europe.Coebergh, Mathieu Boniol, Doré, Esther de Vries, EUROCARE Working Group2004 MayTijdschriftartikel
Reduction of salt: will iodine intake remain adequate in The Netherlands?Pieter van 't Veer, M.C. Ocké, J. Verkaik-Kloosterman2010 DecTijdschriftartikel
Food and vessels: the importance of a healthy diet to prevent cardiovascular disease.Jeljer Hoekstra, Verschuren, F. Buchner, Engelfriet, Hoogenveen, C.T.M. van Rossum2010 FebTijdschriftartikel