The diet of the Dutch. Results of the Dutch National Food Consumption Survey 2012-2016. RIVM report 2020-0083T. van Rossum, Elly Buurma-Rethans, C.S. Dinnissen, M.H. Beukers, H.A.M. Brants, A.L.M. Dekkers, M.C. OckéRapport
Factsheet Rookvrij zwanger worden: Literatuuroverzicht van de risico’s van (meeroken) in de periconceptie periodeT. Scheffers - van Schayck, V. Thissen, de Josselin de Jong, C. van der Houwen, S. Smith, R.P.M. Steegers-TheunissenRapport
Vaccinatiegraad en jaarverslag Rijksvaccinatieprogramma Nederland 2022E.A. van Lier, J-M Hament, M. Knijff, M. Westra, A. Ernst, H. Giesbers, I.H. Drijfhout, T. Dorn, J.A. van Vliet, H.E. de MelkerRapport
Bereikbaarheidsanalyse SEH’s en acute verloskunde 2023. Analyse gevoelige ziekenhuizenT.A. Hulshof, P. Reckman, S. Brukx, M. KooistraRapport
Leefbaarheid in Nederland 2020 Een analyse op basis van de Leefbaarometer 3.0K. Leidelmeijer, J. MandemakersRapport
Het platteland in beeld Leyla Reches Freek de Meere Aandacht voor de veiligheid en leefbaarheidL. Reches, F. de MeereRapport