Zoutconsumptie van kinderen en volwassenen in Nederland. Resultaten uit de Voedselconsumptiepeiling 2007-2010Elly Buurma-Rethans, Fransen, J. Verkaik-Kloosterman, Hendriksen, C.T.M. van RossumRapport
Dutch National Food Consumption Survey Young Children 2005/2006Fransen, de Boer, H.A.M. Brants, Niekerk, van der Laan, Drijvers, Ghameshlou, Elly Buurma-Rethans, M.C. Ocké, C.T.M. van RossumRapport
Voeding in relatie tot gezondheid en ziekte. In: Ons eten gemeten. Gezonde voeding en veilig voedsel in NederlandKromhout, M.C. OckéRapport
Gemeentelijke uitgaven aan sport. Een overzicht van de ontwikkelingen (2010-2015)Hoekman, van den Dool09/2015Rapport
Resultaten van de Voedselconsumptiepeiling 2003K. F. A. M. Hulshof, Elly Buurma-Rethans, H.A.M. Brants, Drijvers, C.T.M. van Rossum, M.C. OckéRapport
Zout- en jodiuminname. Voedingsstatusonderzoek bij volwassenen uit DoetinchemHendriksen, Wilson-van den Hooven, van der ARapport
Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden 2012. Methodologie en globale resultatenKoppes, Janssen, van Zwieten, E. M. M. de Vroome, van den Bossche, MarsRapport
Kernprognose 2015–2060: Hoge bevolkingsgroei op korte termijnLenny Stoeldraijer, Han Nicolaas, Jeroen Ooijevaar, van Duin, Sprangers12/2015Rapport