De voeding van Turkse en Marokkaanse Nederlanders in de leeftijd van 18-30 jaar: prioriteiten voor voedingsinterventiesPalsma, Nicolaou, van Dam, StronksTijdschriftartikel
Home-related Injury Prevention and Safety Promotion in the Setting of Preventive Youth Health Care (Ongevalspreventie en veiligheidsbevordering in en om het huis, in de jeugdgezondheidszorg)BeirensProefschrift
Dutch National Food Consumption Survey Young Children 2005/2006Fransen, de Boer, H.A.M. Brants, Niekerk, van der Laan, Drijvers, Ghameshlou, Elly Buurma-Rethans, M.C. Ocké, C.T.M. van RossumRapport
Voeding in relatie tot gezondheid en ziekte. In: Ons eten gemeten. Gezonde voeding en veilig voedsel in NederlandKromhout, M.C. OckéRapport
Gemeentelijke uitgaven aan sport. Een overzicht van de ontwikkelingen (2010-2015)Hoekman, R. van den Dool09/2015Rapport
Resultaten van de Voedselconsumptiepeiling 2003K. F. A. M. Hulshof, Elly Buurma-Rethans, H.A.M. Brants, Drijvers, C.T.M. van Rossum, M.C. OckéRapport
Zout- en jodiuminname. Voedingsstatusonderzoek bij volwassenen uit DoetinchemHendriksen, Wilson-van den Hooven, van der ARapport
Lower incidence rates but thicker melanomas in Eastern Europe before 1992: a comparison with Western Europe.Coebergh, Mathieu Boniol, Doré, Esther de Vries, EUROCARE Working Group2004 MayTijdschriftartikel